Aktualizace podmínek – mimořádná opatření

Aktualizace 1. 10. 2020

v novém příspěvku – online semináře

23. 9. 2020

Vážení účastníci kurzů, zájemci, zákazníci,

vzhledem k měnícím se opatřením ve spojitosti s onemocněním COVID-19 Vás chceme informovat o aktuálních opatřeních na našich seminářích.

Jsme rádi, že doposud semináře bez problému fungují a i nadále zajišťujeme veškeré možné opatření, abychom na našich seminářích ochránili Vaše i naše zdraví.

  • Za těchto okolností budeme pořádat akce vždy do počtu maximálně 30 osob, což my i odborníci považují za bezpečné množství. Nehrozí tedy, že by počet účastníků byl vyšší. Každý účastník má možnost dostatečného rozestupu od ostatních. Semináře se i nadále konají v učebnách s kapacitou 45 až 96 osob.
  • Občerstvení, které může být v této situaci rizikové kvůli shlukování, jsme přizpůsobili tak, aby měl každý účastník samostatně balené občerstvení, barely s vodou jsou vždy minimálně dva, rozmístěné jak na učebně tak v prostoru na občerstvení, přestávky během seminářů jsou prodloužené. Zamezili jsme tak na seminářích situacím, kdy by se více účastníků muselo shromažďovat na malém prostoru.
  • Pro všechny účastníky platí nařízení aktuálně platné v ČR jako je například nošení roušek ve vnitřních prostorech, na mnoha místech v prostoru konání seminářů jsou rozmístěné dezinfekce, materiály jsou rozmístěny na místech, dveře jsou na přestávky otvírány v celém prostoru, tak aby se nikdo nemusel dotýkat žádných míst, kterých se dotýká více lidí, včetně např. tužek, při podpisu apod. Všechna místa, která by i tak mohla být vystavena opakovanému dotýkání jsou opakovaně dezinfikovaná.
  • V průběhu semináře i o přestávkách větráme místnosti, lektor je od účastníků v dostatečné vzdálenosti.

V tuto chvíli děláme maximum pro zajištění bezpečných podmínek ke konání kurzu, na všechny se těšíme. Dále prosíme všechny, aby si své místo minimálně rezervovali (pokud ne objednali) včas a to z výše uvedených důvodů omezených kapacit.

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@cmud.cz.

Přejeme pevné zdraví a mnoho sil.